Du är vacker som du är, det är knappast fel på dig, det är fel hur världen är idag


haha jaa.. här sov då jag och fia igår natt. Vet att de ser typ ut som, ett fängelse eller något. Men de är bara en vanlig liten källare, haha! så typiskt mej och fia att sova på nått sånt helt wierd ställe, vi gillar lixom att sätta lite spänning i livet ;) aja, vi sov då där inatt, kollade på film shutter och lite o.c. avsnitt :) sen somna vi gött.

 imorse käka vi frukost sen städade vi snabbt undan allt i källaren sen drog vi hem :) jag duschade och käkade o lite så, sen drog jag ner till torghallen och sen te fia, så kollade vi film, typ wanted ?! den va lite, hm jaa konstig. Man förstog inte riktigt va den handlade om oså, men helt ok om man gillar action haha! Sen kolla vi lite o.c. avsnitt igen (andre gången jag ser alla, men ääääälskar de!!) sen satt vi bara o nörda vid massa roliga klipp på youtube haha! Sen körde jag hem vid tjugo i 1 typ :) sen hem, hämta storebror med mamma, blivit lite rund om fötterna så kunde inte gå hem.. haha ajabaja! Och nu, 02.20 är jag äntligen hemma! Tvättat av sminket, käkat en macka och borstat tänderna. Redo för sängen när som! Lagt in musik på mobilen så de blir att somna till musik ikväll.

Imorgon fyller min lillebror fjortis(14), shit va tiden går snabbt! Dock kommer han alltid vara en liten skitunge för mej haha, aja så mammas sida av släkten kommer hit vid 3 och käkar/fikar oså, sen kanske dom stannar o glor melodifestivalen också, får se.. Men nu får jag nog krypa till kojs snart asså hah! Så vi hörs, imon.. eller ja, om några timmar!;) Natti ♥


Kommentarer

fia

fyyfan va äckligt de ser ut på bilden asså , som ett jävla fritzl eller nått HAHAH

12:04:12 / 2011-02-26 - http://readytomakenice.blogg.se/Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se