They say a few drinks will help you to forget him

♥ Dag 14 – Mitt favoritband.
Egentligen har jag väl inte något speciellt favoritband, jag e lixom mer "allt-ätare", lyssnar på de mesta och favoritserar inte någon sådär precis.. Men några jag verkligen fått upp ögon för är The script, tycker om nästan alla deras låtar och dom har verkligen mening i allt dom sjunger/skriver. Såå, de får bli mitt favoritband!:-)


dreaming about you

Sitter i skolan just nu på datakunskapen, väntar på att engelskan ska börja vid 10 i :) är så sjukt trött idag, vill bara hem o sova :( men ikväll blir de ki-gympa, ska även köpa halv års kort idag hade jag tänkt! Fick mina pengar igår så :) aja.. efter engelskan är de lunch sen multimedia, ska börja animera min serie jag gör haha.. undra hur de kommer gå! Aja, saknar mina laholmare redan, även fast jag såg dom i fredes natt :( skolan är så jäävla tom utan dom!!! aja.. ser dom ikväll på gympan hoppas jag :) aja, nu ska jag vara social på facebook haha! vi hörs senare :)♥

don't you let me go tonight



Lykke Li - tonight ♥


just tonight


party people ♥


saknar daj fast du står här mitt framför maj

♥ Dag 13 – Den här veckan.
Hm, den här veckan(som börjar imorgon) ska jag gå till skolan varje dag, höhö brukar slarva med det, denna veckan är min classm8 i Åre så de blir lite tomt.. och jag ska berätta för sofie om madison hihi, ha prov i multimedia och sen den här veckan ska jag längta till helgen haha :) Annars har jag inte ett skit planerat för den här veckan, får ta dagarna som dom kommer!

aldrig ska jag glömma dig

♥ Dag 12 – En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv..


1. Jag är 16 år, fyller 17 i september:)
2. Går i 1;an på sturegymnasiet i Halmstad, media-linjen.
3. Mina bästa vänner heter fia, lovisa å och fanny hihi.
4. Jag har glasögon men drömmer varje dag om att mina föräldrar vill betala linser till mej...
5. Jag har otroligt bra realtion med min mormor o morfar hihi.
6. Jag är dansk medborgare, även fast jag är född i sverige.
7. Jag har en systemkamera som är mitt allt typ, grät så glad jag blev när jag fick den haha!
8. Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande(haha)
9. Jag är ganska rolig av mej(typ haha)
10. Jag ÄLSKAR när basen är så hög att de skakar i golvet haha! (typ när man lyssnar på musik)
11. Jag ska se håkan hellström i april för 2a gången ♥
12. Jag älskar sommaren/våren, speciellt när man kan börja köra moppe vart man vill!
13. Jag är lite killaktig av mej, t.ex medans mina vänner har 20olika par skor har jag ett par som jag använder tills dom går sönder haha!
14. Till sommarn är jag blond!!
15. Jag är beroende av spotify!


that's when I look at you

♥ Dag 11 – Mina syskon.
Har två brödrar, en storebror Joel och en lillebror Adam. Hm, vad ska jag säga om dom? Haha, dom e världens jobbigaste, irriterar mej alltid, snåla som fan, alltid på varandras sida i bl.a bråk osv.. men ao, guess what's what they call syskonkärlek?!!?


aa.. jag såg förjävlig ut på den bilden så de fick helt enkelt bli lite kludd!

I said I was fine but I lied, my heart in thousand pieces

hejhopp! tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg o säga att de blir nog inte allt för mycket uppdatering i helgen! Imorgon är jag upptagen hela dagen sen på kvällen är de lite festi festi, så blir nog ingen uppdatering alls då(förutom ett tidsinställt som jag fixar!) och på lördag blir de nog inte mycket då heller, ska spendera dagen nere i kristianstad hos moster o kusierna ♥ får se på söndag om jag inte sover hela dagen haha! Annars har jag inte gjort mycket idag, träffade fia en stund innan o fixa lite grejs oså.. och ikväll har jag städat, haha.. och nu ska jag tvätta bort sminket o sen soooooova!! längtar.. haha, aja ha en bra helg kompisar!!:-)


min tvilling-sock-kompis :-) hihi!


you got one more chance

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

grå tröja - cubus, mörkblått linne - gina, sen vanliga svarta leggins till de! ;D

Only they can see where this is gonna end






idag fyller min vän lovisa år, så massa grattis till dej gumman!! :-)♥


You know you at the top when only heaven's right above it

♥ Dag 9 – Meningen bakom ditt blogg namn
rightaboveit kom jag på efter en låt, min favorit låt. Right above it - Lil wayne feat. Drake, jag vet inte riktigt varför men den låten gick direkt till mitt hjärta haha! Den är grymt bra och hela sommarn var jag beroende av den låten, tycker fortfarande den är lika grym när jag hör den nu! Så, ja.. meningen med det är väl att de betyder mycket för mej, många minnen osv!:)



summer


ph: me

I can feel your heartbeat

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.


skolavslutningen i 9an. Avslutade en kapitell i mitt liv för att sedan kunna börja ett nytt till Gymnasiet. Ganska stor förändring i mitt liv, något jag aldrig kommer glömma.

det är med dig jag vill bli gammal

♥ Dag 7 – Min bästa vän.
har ingen direkt bästa vän men de här tre otroligt fina vännerna står mej riktigt nära och jag kan vara mej själv med dom! Kan prata med dom om de mesta och jag vet att dom finns ifall de skulle va något! ♥


fanny, som jag känt nu ett antal år! vi har delat så himla många minnen tillsammans nu, bra och dåliga. Vi känner varandra så bra nu så vi vet exakt på vilket humör vi är på när vi träffas. Vi har grymt kul ihop och de finns ingen som fanny och jag är otroligt glad över att få vara hennes vän. ♥


lovisa, som jag känt sen dagis och innan dess tror jag t.om! min äldsta vän och även den som känner mej bäst. Vi har hållt ihop så länge nu och det är så otroligt skönt att ha en sån kompis man känt förevigt! Vi vet exakt vart vi har varandra, hur vi funkar, vi känner varandras föräldrar nästan lika bra som vi själva känner dom osv. Vill aldrig förlora dej lovisa ♥


fia, världens finaste fia! min "nyaste" närma vän. Vi har egentligen känt varandra sen 4an och gått i samma klass i 6år! Vi har alltid varit kompisar och hittat på en jävla massa bus men nu på senaste tiden har vi kommit närmre varandra! Så jäkla skönt o ha en vän som piggar upp än hur man än mår, är jag nere på botten så är det fia som alltid kommer med sin glans o piggar upp mej! Även fast du inte säger att jag är så speciellt seriös av mej fia, så vill jag att du ska veta vilken bra vän jag tycker du är och jag är riktigt glad att få vara din vän.(jag va seriös där) ♥


I am watching the clock that's ticking away my time

♥ Dag 6 – Min dag.
jaa, min dag? har inte gjort för mycket idag men aa! vaknade vid 10 ungefär, låg o kolla tv en stund innan jag satte mej vid datan, sen kom fia och vi hängde lite, snackade oså. Sen kollade vi på Lotta på bråkmakargatan samtidigt som hon "pluggade".. sen satt vi vid datan igen och lyssna på massa musik, gammalt och nytt!;) sen åkte hon hem vid 6, då gjorde jag lite mat sen har jag suttit vid datan/tv resten av kvällen.. duschade för en stund sen också! Och nu ska jag smörja in mej i lite brun utan sol och måla naglarna, sen lägga mej o kolla på någon film :) puss o godnatt ♥

Vid protesfabrikens stängsel la du din hand på min axel, och sa att livet var något enkelt. Men jag kunde inte hålla med dig



3 månader kvar ♥


I will give to you the love you seek and more

godkväll, eller ja.. natt haha:) tänkte de va ett tag sen jag uppdaterade ett "min-dag" inlägg så var dax för de idag tyckte jag! Har egentligen inte så mycket att berätta men ändå haha! Började med att jag vaknade upp hos fannybunny i trönninge, sov där igår:) när vi vaknade gjorde vi inte så mycket, satt vi datan och lyssna på musik o glodde runt lite, sen hämtade pappa mej vid 12 ungefär, så kom hem och segade ännu mer framför datan haha! Sen fick jag bråttom in i duschen, städa rummet lite och fixa mej.. För fia skulle komma hit! Hon kom runt 4 så hängde vi mest bara haha.. som vanligt! Vi satt vid datan och fixade musik till helgen, kollade på tv(P3 galan, sugit att oskar eller håkan inte vann nånting!), fixade käk oså.. sen drog hon hem för ca en halvtimme sen! Imorgon ska vi nog ses igen och slappa ännu mer haha! kanske gymma också men får se hur de blir med de för mej iallafall.. blöö hatar detta, haha:( jaja, nu ska jag strax gå o tvätta av mej sminket och göra mej redo för natten, sugen på o läsa lite i min bok ikväll hihi.. jaja, vi hörs imorgon! Pussss ♥

say that you love me

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
Kärlek för mej är när man tycker om någon riktigt mycket, någon man känt ett bra tag. Kärlek är när man älskar någon, med hela sitt hjärta! Spelar ingen roll om det är pojkvän, familj eller vän. Bara man riktigt känner att man älskar den personen för att den är något speciellt för en, har en speciell plats i ditt liv, någon som inte går att ersätta. Man kan lita på personen och att man vet att vad som än händer finns den alltid kvar.

mormor, morfar, mamma, pappa, brödrar, moster+barn, fanny, fia (m.fl), ni är kärlek för mej.

Pretty, pretty please. Dont you ever, ever feel, like you're less than fuckin' perfect


"I'm sure my newest video for "Fuckin Perfect" will be much like some of my other videos, which basically means I expect it will ruffle some feathers.


My favorite books, art pieces, films, and music, always have something jarring about them. I want art to make me think.
In order to do that, it may piss me off, or make me uncomfortable. That promotes awareness and change, or at least some discussion.
That is my intention.
You can't move mountains by whispering at them.


Cutting, and suicide, two very different symptoms of the same problem, are gaining on us. (the problem being; alienation and depression. the symptoms; cutting and suicide) I personally don't know a single person who doesn't know at least two of these victims personally.
A lot of us have seen certain starlets showing off their latest scars on a red carpet somewhere, usually right before they head back to their favorite rehab.


Its a problem, and its something we should talk about.
We can choose to ignore the problem, and therefore ignore this video, but that won't make it go away.
I don't support or encourage suicide or cutting.
I support the kids out there that feel so desperate/numb/powerless, that feel unseen and unheard, and can't see another way. I want them to know I'm aware. I have been there. I see them.
Sometimes that's all it takes.


Making this video was a very emotional experience for me, as was writing this song. I have a life inside of me, and I want her or him to know that I will accept him or her with open and loving and welcoming arms. And though I will prepare this little munchkin for a sometimes cruel world, I will also equip this kid to see all the beauty in it as well. There are good people in this world that are open-minded, and loving. There are those that accept us with all of our flaws. I do that with my fans/friends, and I will do that with my child, whoever they decide to be."


- P!nk, om låten/videon Fucking perfect. (gick inte att länka video.. sök på p!nk-f*kin' perfect på youtube, värd att se!)


I tried to be perfect, but nothing was worth it


ph:me


Should've known you was trouble from the first kiss

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.



Skolmaten idag(b.la, vi har ca 3 olika maträtter att välja mellan), vårrullar! Så jääkla gott haha, älskar vårrullar hihi. Sen har jag ätit yoggi med flingor och en blodapelsin när jag kom hem :) blir kvällsmat sedan också förhoppningsvis haha! Så detta är vad jag ätit idag.. hittills :)

dear mum and dad

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
hm, mina föräldrar kan vara ruggit jobbiga, irriterande, dumma när jag inte får som jag vill. Men dom är också väldigt snälla, älskar att ge mej saken som jag verkligen önskat mej och så sjukt roliga att reta! Jag älskar dom helt enkelt hihi :-)


don't worry be happy

Dag 2 – En bild av något som gör dig glad.


mina två kusiner.
i love you so much


Me, myself and I. that's all I got in the end, that's what I found out. and it ain't no need to cry, I took a vow that from now on I'ma be my own best friend



Dag 1 – Presentera mig själv.
Hm, jag är en tjej på 16 år, fyller dock 17 i september. Jag är nog ganska rolig av mig haha, har humor och ibland är de lite svårt att vara seriös men det går! Jag älskar att hitta på saker, typ åka spontant till gekås eller hitta på något kul äventyr med kompisar. Jag går första året på Sturegymnasiet, media linjen. Satsar på att bli fotograf eller något inom foto. Jag är riktigt bra på att skämma ut mej, dock är det bara kul haha.. Älskar att lyssna på musik och kolla film, helst gråt-filmer för då är de så mycke känlsa i filmerna lixom. Mina intressen är framför allt att fota, leka med kameran och hitta ny grejer med den oså! Sen att umgås med mina kompisar är också en riktig höjdare haha! Små hemmafesten är också riktigt kul! Jag brukade även rida innan(på hästar så ingen missförstår mej) men min ridskola la ner och jag kände inte att de fanns någon anann plats som kunde ersätta de. Så de fick bli slutet på de, synd.. saknar de verkligen! Aja, tror de va de viktigaste om mej haha! :)

I may be bad, but I'm perfectly good at it


haha såhär såg jag ut igår efter träningen! Vi körde då ki-gympa och de är faktisk riktigt kul! Blev varm så kände mej jätte ofräsch haha.. så slängde på en ansiktmask med chokladlukt innan jag hoppade in i duschen! Åh den luktade verkligen choklad, kändes som choklad också. Hahah mums!  Aja, kollade top model efter jag duschat sen gjorde jag inte mycket mer efter de, somnade rätt tidigt, dock har de varit en konsig natt?! Och idag har jag inte gjort ett skit! Suttit här framför datan och kollat på pretty little liars och glee, skön studiedag helt klart haha ;D imorgon ska jag försöka få reda ut mina svårigheter i mitt liv, hoppas det går bra. Jaja, tänkte köra en sån där 30-dagars-lista här på bloggen så att jag verkligen MÅSTE uppdatera varje dag, hur bra?!;) så kör igång med första nu strax! Tänkte försöka fixa ihop nån ny header också, får se hur de blir med de. Nu ska jag svara på ett viktigt meddelande på facebook iaf, hörs sen ♥


hold it against me

Nu sticker jag och tränar med fia och lovisa! Ki-gympa ska vi på idag, va där förra veckan också, rätt kul faktiskt!;D aja.. uppdaterar när jag kommer hem förhoppningsvis :) vi hörs då, puss! ♥

baby, i'm a troublemaker



I'm like a bird and I aim so high
In my lear lookin' at the blue sky
Can't let another day pass by without doin' what I feel inside
Cuz it's embedded in my soul
Day I stop will be the day I turn cold
Let you know I'm breaking outta that hole and
Let go so I can be free to do what means most to me and
You can look back one day and know I shared with you my kid
I hope you wouldn't think I'd just leave
Pack up and roll up my sleeve
Give it all up and leave with nothing and take with me all I got to give


heaven help me

Sitter och väntar på fia just nu! Vi ska dra till willys och köpa typ vindruvor haha!:) sen ska hon sova här inatt och så.. resten av helgen vet jag inte vad som händer, kanske va med fanny imorgon! Hoppas kanske på att någon kör ner mej till skåne på söndag så jag får hälsa på min älskade moster + barn.. saknar dom så jääkla mycket just nu! och jag behöver lite glädje i mitt liv hihi, och det är precis vad dom är! ♥ aja, gick bara till tjugo i 10 idag i skolan, hade ingen matte.. som inte haft på hela veckan pga vi inte har någon vikare! Jättebra.. vi är i den "sista" gruppen också, alltså de som har svårast för matte.. jaja, får se hur de blir nästa vecka! Har studiedag på tisdag, skönt de iallafall! Men nu måste jag vara redo för fia smsar när som helst haha! (willys stänger kl 8 så de e lite brååådis..) aja, får se om jag skriver mer ikväll tror inte de! men ni får ha en trevlig fredagskväll! :) Puussss


haha hitta nån cool app till min android telefon så de blev lite frääckare bilder!


These people are freaking me out



ph: me

you're the light when i'm feeling dark



ph: me&fia

let's play the blame game

oj vad jag är dålig på att uppdatera haha.. men har haft ganska fullt upp faktiskt! I söndes var jag och gymmade med fia, gick kanon! Och i måndes började skolan, va faktiskt helt okej fast hade dock velat ha sommarlov nu haha! Aja, efter skolan drog jag med fia, klara och lovisa och tränade ki-gympa på friskis! Riktigt kul haha :) igår vaknade jag med vääärldens träningsvärk, kunde knappt röra mina armar haha! menmen, drog till skolan och hade i princip bara massa håltimmar.. gjorde inte så mycket efter skolan då, tog de lugnt och kolla tv oså. Och idag har de varit en slapp dag, började skolan 12.50, hade bara idrott och svenska idag! Så de va chill, efter skolan så drog jag till friskis med massa igen och dansade! De va faktiskt roligt det också, nästa vecka blir det att prova på ki-box, spännande!;D Nu sitter jag och kollar lite glee avsnitt för de går verkligen inget rolig alls på tv ikväll! Blää.. ska snart lägga mej och läsa min bok låt den rätte komma in och sedan krypa ner i sängen o sova! Men först nårra glee avsnitt till hihi (a) imorgon blir de en slapp dag också, först matte 1h(om vi har nån lärare??) sen lång håla till halv 3, och därefter bild till 16.10.. efter skolan imon ska jag dra ner te stan och eventuellt fixa sommarjobb!! hade vatt så himla skönt o få de klart o bestämt, men aja får se! Nu kilar jag, ha de bra! Pusss ♥

..but now I'm only falling apart



ph: me/fia

I'd never drag them in battles that I can't handle, unless I absolutely have to

Godkväll.. natt? haha, tänkte bara slänga in ett snabbt liten inlägg om dagen innan jag kryper till kojjs!:) stack då ner till stan och fikade med tjejerna(lovisa, fia, josse och klara) de va mysigt! vi pratade om allting oså, sen gick vi runt i lite affärer och sen drog josse och klara hem. Jag och fia hängde med lovisa hem och kollade på pretty little liars, en gryyyyyyyyyymt bra serie haha! Har ni inte sett den så kolla, man kan kolla gratis på internet så kanon!:) sen gick vi och käkade, sen drog vi te lovisa och kollade ännu ett avsnitt. Mamma kom och hämtade mej vid nio, så körde vi hem fia också. Blev en tidigt kväll idag, första gången på lovet typ haha! Har bara suttit vid datan sen dess och nu hade jag tänkt gå och tvätta av mej sminket, de gör en beck film nu på tv1000 nordic som jag tänkte se! Sen ska jag nog lägga mej o läsa lite om jag itne somnat haha! Imorgon kanske jag ska åka skridskor med fia, och sen ska vi hitta på ngt på kvällen också haha! Har fan vatt med fia typ varje dag på lovet, fast inget jag klagar på!! har så grymt kul med den damen asså haha.. händer fan alltid något :) aja, nu måste jag kila för beck börjar.. vi hörs imorgon, godnatt ♥


jag tänker alltid på dig i april.



                                                   

you can call it what you like

Sitter just nu hos fia, hon sov hos mej inatt men lars kom och hämtade oss vid halv 1 så drog vi hit! Nu håller vi på o fixa oss och lite så, ska möta tjejerna nere i stan om ca en timme!:) myysigt, ska fika och lite så! Sen ska jag kanske fota med lovisa om de går som planerat, fia hänger kanske också på haha! Igår gjorde vi inte så mycket, jag och fia. Vi kollade på morgan pålsson, sen gick de en beckfilm på tvn som vi också kollade på. Sen somnade vi, rätt trötta! Imorse spelade vi bara idol innan lars kom, skit kul!! haha.. aja, nu måste jag platta håret om fia e klar nångång.. Vi hörs! :) pusss♥

no matter what I do, you are always on my mind


Goodbye my used-to-be-friends.

god kväll! sitter just nu och väntar på fia(hon kom nyss haha..), hon ska sova här inatt och så ska vi kolla på morgan pålsson som går på SVT1 ikväll, hahah vääärldens roligaste film typ! Annars har jag inte gjort så mycket dom senaste dagarna, vatt med fia typ.... och igår va jag med lovisa och fia och kollade bio :) svinalängorna! Den va faktiskt rätt bra, fast rätt grov typ menmen! Efter de stack vi o köpte mat på laholmia sen till lovisa o käka där! Vi spenderade kvällen där, hade sjuukt roligt hihi! Gillar dom flickorna.. jag och fia drog hem till henne vid halv 3 typ så sov jag där.. fick låna nattlinne oså, skit sexigt.. dock vill jag inte dela med mej av bilder på de! haha... jaja, vaknade hos fia idag sen käka vi frukost och glodde tv hela dan.. tills vi blev hungriga igen o gjorde amerikanska pannkakor som vi är pro på! Sen drog jag hem och såå.. nu sitter vi här igen haha! Har precis duschat så känner mej rätt fräääsh nu hihi! Nae, nu får jag vara social med fia! Vi hörs imorgon eller något :) Pusss ♥ 


No more champagne, and the fireworks are through







nyår

not giving up on us

förlåt för dålig uppdatering.. igen! Glömde helt lägga in ett gott nytt år inlägg så de blev helt rörigt haha! Aja, första inlägget för i år då! va med fia i fredes och softade framför lips och sen drog vi ut en runda! Kom hem och somnade runt 5 typ haha.. låg o snackade en lång stund! Annars va de en bra nyår :) igår gjorde jag inte så mycket, fia kom och vi sjöng lips och kollade på fångarna på fortet och sen mamma mia, chill kväll haha! Och idag ska jag va med fia igen.. hahha!!! vi ska nog kolla bio i lilla laholmia och såå, kanske lovisa hänger med också om hon vill! Menmen.. nu måste jag gå o fixa mej lite, tänkte lägga in lite bilder sen! Så vi hörs strax, pusss ♥

RSS 2.0