vem ska jag tro på när det är såhär?


bilder tagna från hallandsposten.se

oj, har hänt en massa sen jag skrev sist haha.. i fredes var jag å fia inne i stan först kollade vi på swingfly, och när han spelat färdigt gick vi bakom scenen o träffa honom, fick autograf hihi. Sen kolla vi timbuktu, mötte upp några vänner o hängde lite med dom. Timbuktu var iallafall hur bra som helst!! När han spelat färdigt så drog vi till tivolit o åkte karusell haha, träffa en tysk som bjöd oss på en åktur weeho! Helt sjuk dag, bästa på länge!!

och igår, på dan drog jag först med fia å fika i båstad.. Sen bestämde vi oss för o dra in te stan igen å kolla på september, lovisa hängde med då också! Blev en braaao kväll, men slutade dock värre. Tåghelvete säger jag bara, ååårh sånna idioter de finns!! Aja, orkar inte ta upp de, gör mej bara så jävla irriterad.

och idaaaaoug, har jag inte gjort ett skit.. vet inte riktigt varför men är sjukt trött haha?! Så har legat i sängen o kollat på paris hiltons new bff på mtv typ hela dan haha, och nu bakar jag rabarberpaj som jag straax ska ta ut från ungen :) imorgon ska jag antagligen träffa lovisa g!! äntligen, så längesen sist hihi! Får se vad vi hittar på, men nu måste jag ta ut pajen, vi hörs ♥


KommentarerName Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se