2OO9 - what doesn't kill you makes you stronger2OO9 - oj, vilket år! jag tror nog det va då det hände som mest i mitt liv..

Jag var blond i början av året, för första gången på några år! Sen färgade jag det mörkt igen (dumt!!!)
Började 9an, med världens bästa klass! Dock bråkade vi alltid, t.ex om skoltröjan.. haha så fick världens fulaste.. "Vilket tjabb om denna tröja, 95" hallaoow.. hur kul?! haha men vi hade sjukt kul ihop!!
Träffade en ny vän, som idag betyder myckeeet för maj! Min lilla marika, glad att vi hållt ihop även fast vi haft våra bråk;)
Köpte min älskade lilla röd-vita pärla, min möpe!!♥ jag undrar vad jag skulle gjort utan den idag asså haha..
Tog konfan, med härligaste gänget! Var på konfaläger osv, ångrar verkligen inte att jag gjorde de asså, sjukt kul hade vi!
Träffade juhn, som blev en av mina närmsta vänner! Dock håller vi inte kontakten idag, synd tyckor jaog..
Slutade 8an och var med i cabarén, som va sjukt pinsamt haha.. Kommer dock ihåg det speciellt för ett par boooys kom drunk till skolan haha!;) sjuka jävlar
Umgicks mycket med min moster + kusiner, spenderade mycket tid i skåne.. Älskar å va där.
Vi målade om vårt fina rooosa hus, jag fick uppgiften o måla om min lilla stuga haha! Byggde även om altanen och gjorde om ena toaletten.
Jag fyllde 16, gjorde inget speciellt.. fika med family!
Firade kusins student, underbar dag!
Hade en av mina bästa somrar, med min dåvarande bästa vän julia. Bio i halmstad, mopperundor osv. Paddalde med min lillebror, hade grymt roligt på marinfestivalen med mina bästa kompisar julia&jonte, bara softade sönder hela sommarn! Gjorde dock något varje dag haha.. Var i danmark hos Jens, bästa tiden i mitt liv tror jag. Älskar å komma hem till släkten o världens bästa danmark, nakskov som har världens bästa glassförsäljare som gör största glassarna ever!! Var på reggeafestivalen i halmstad o såg ras cricket, underbart.. träffa vänner som jag inte sett på länge.
Jag föll för Håkan hellström på "riktigt", började lära mej alla hans låtar utantill osv, började uppskatta hans musik på riktigt! Föll även för twilight detta året haha, helt besatt var jag.. nästan sjukt!;)
Skolan blev jobbig. Något av de jobbigaste jag varit med om.. fick spendera mycket tid hos lärarna, kuratorn, rekotorn osv.. fy vad jag önska jag kunde glömma det.. men de sitter på mej om en tatuering. Helvete.
Var på begravning i danmark, vila i frid hanne♥
Firade jul i mellbystrand för första gången, det är dock inte enligt traditionerna så... jao
Fick reda på att mormor&morfar skulle sälja sitt hus, mitt barndomshus ungefär.. mitt andra hem, vilket va väldigt jobbigt till en början.
Morfar blev sjuk, jag har aldrig gråtit så mycket å varit så rädd i hela mitt liv.
Var riktigt bra kompis med jakob, fan saknar den jobbiga jävlen!! Han såg alltid på mej när jag inte mådde bra o han lyssnade, den jävla idioten haha! Åh.. men det har runnit ut i sanden som de flesta vännerna gjort efter det året! Ändå var de ett ganska bra år, även fast jag riktigt föll till botten så står jag ändå här, två år senare på fötterna :)


KommentarerName Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se