tunak tunak

ja, eftersom min lilla vän simon inte kommenterar min blogg om jag inte skriver om honom, ska jag skriva ett heeelt inlägg om bara honom!!

haha vart ska jag börja? vi har typ snackat i typ 3 månader eller nått?? genom typ sms, msn o telefon nångång. Och de känns fan redan som jag känner dej bra, helt sjukt ändå haha.. Vi har träffats några gånger oså också så de e ju inte helt åt skogen!;) du är vääärldens största noob, finns inget som kan säga emot de, de bara e så lixom. En lite mes är du också, som har lite svårt för svenskan ibland(rätt ofta) ;) du är också jääävligt speciell o knasig, fast på ett bra sätt. Och jag är jääävligt glad att jag fått "lära känna dej" (vi håller ju faktiskt fortfarande på o lära känna varandra..), du verkar vara en riktigt bra kompis som verkligen ställer upp för en och bryr sej, och är jävligt nyfiken :D du är jävligt kaxig, och envis somfaaaaaaaaan!! men också jävligt snääll och gullig ibland ;) Aja, de känns iallafall som jag kan prata med dej om allt nästan, och jag ser verkligen fram emot o lära känna dej bättre :D ae, kommer inte på så mycket mer, får helt enkelt fylla på när jag lärt känna dej bättre!! glöm inte att vi ska kolla oc snart bara..!!!


Kommentarer

Simon den snuuuuugge!!

Detta är faktiskt sjukt på ett bra sätt :D , att vi redan har träffats och snackat så här mycket bara på 3 månader? :O

men det känns som att man har känt dig mycket längre..

Men en sak blev jag väldigt förvånad över var när du stod i hallen hemma hos tom?? trodde aldrig att du skulle komma utan lovisa.. blev så chockad.. men samt glad :D

HAHAHA en sak är aboslut fel redan här och det är att DU är större NOOB än mig punkt slut ingen kommentar på det!!

Och jag har inte problem med svenskan det är bara att jag är snabb på att skriva för mitt egna bästa! ;)

Vad gör man inte för en "BF" ( best friends ) Klart jag ställer upp, men kanske lite väl för nyfiken ibland :D

Kaxig och envis är min personlighet det bara är så, finns inget o ändra där!! Hatar o ge upp!! som du förmodligen har märkt :D

Jag har kunnat snacka med dig om typ nästan allt? Eller jag ska ju säga mer saker till dig, men vill ju inte säga det över msn så vi får ses någongång! =) ( igen )

Men en sak fattar jag inte rikigt, vart har du varit alla dessa 16 åren????, vi borde ju har träffats innan tycker jag, men aja får se till och verkligen känna dig, för du är en härlig tjej!!

Och den där OC... jaja jag har lovat, men säg NÄR? VAR? HUR? så kommer jag vara där ;)Du verka vara en glad, snäll, trevlig tjej som hatar när folk inte berättar saker på DIRREN, det har jag märkt!! ;) Men du kan även vara JÄVLIGT gullig tex som skriver sånt här :)

Det gillar jag verkligen =)

Ser verkligen fram imot denna sommaren! jag ser fram imot att lära mig känna dig ännu bättre än nu!

23:32:35 / 2011-04-11

emma hansson

måste bara säga:

AWWWWWWWWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII på både ditt inlägg och simons kommentar !

(och jag vill tillägga att jag är glad för att ni är vänner för det innebär att du kommer följa med på fester i fortsättningen och det gör mig überglad!)

20:59:53 / 2011-04-12

liiinaaaaa

hihi, jaaa simon fick verkligen till de där asså!:D han kan ju va gullig ibland!!

hahaha jag är också glad över att vi e vänner tihi, jaaa vem vet emma ;):D

21:17:24 / 2011-04-12 - http://rightaboveit.blogg.se/Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se