written in the stars

Gokväll hehe! Förlåt för dålig uppdatering men jag har faktiskt inte alls haft tid.. i fredes va jag i skolan, inte alls länge.. vi hade bara 1 lektion för matten va inställd igen?! hmm. Aja, drog te osbeck och hälsade på mina laholmare en sväng, fick vara med på deras lektion, ångrar verkligen inte att jag inte valde osbeck om jag säger så, hehe! sen drog jag och lovisa hem te phille och chillade bara, drog hem o hade liten kräftskiva, sen iväg igen te phille med lovisa, så glodde vi film och såå.. drog väl hem vid 2 eller något (y)

igår vaknade jag vid 11 typ, gjorde inte ett skit.. letade upp kläder tills kvällen, duschade och så. sen körde jag te emilia i våxtorp, vi väntade på sofie a sen drog vi till sofie p, där vi käka tacos och fixade oss oså, sara kom också dit!:-) sen drog vi te isak på förfest, de va treeevligt! hihi, sen tog vi taxi till karsefors där de va fääääst.. de va riktigt kul faktiskt, träffade mycket roligt folk oså! askalas, sen drog vi väl hem runt 2 då också, då kom emilias pappa och hämtade oss(sofie a, mej och emilia) så drog vi hem te emilia o sov!

idag så vaknade vi först då sofie skulle iväg o jobba, stackarn!! sen somnade jag o emilia om och vaknade väl typ vid 12, vi käka frulle och sen satt vi bara o kolla på my super sweet sixteen och drömde lite hela dan ;-) vid 3 drog jag hem och sen dess har jag bara legat i sängen o glott lite oc oså heheeeeh.. nu ska jag ta mej en dusch och sen kolla på eclipse som jag inte kollade färdigt på häromdan :-) imorgon äre skolan, rätt så najs fast vi har datakunskap första lektionen.......... Aja, hare naaajs! PUSS ♥


bild sen igår!

Kommentarer

emma hansson

jag tycker att du ska komma till osbeck fler gånger :D

20:39:28 / 2010-09-13



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se