Jag tror när vi går genom tiden att de bästa inte hänt än

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
Favoritminne? Hum, så svår.. Jag favoritserar inte saker somsagt så mycket så de blir lite svårt.. Har så många roliga minnen så delar med mej av några som kommer upp i huvvet just nu:)


konfan 09 - va grymt roligt och inte alls som jag trodde! Trodde man skulle sitta och läsa igenom hela biblen men de gjorde vi inte alls! eller vi gjorde de på ett roligt sätt, gjorde lite lekar osv. De var iallafall grymt kul och man fick sånt energikick när man stog där i kyrkan ;D skitkul!



elin kom och hälsade på från finland i höstas - lyckan att få träffa en vän man saknar så otroligt mycket! De va så roligt att få träffa henne efter nårra år och bara snacka o vara som vanligt. Saknar henne så otroligt mycket här nere :( får dra te finland nångång o hälsa på henne!


karsefors i somras, när någon hyrde de - hahahah gryyyyymt kul! Världens fest, med några av världens skönaste vänner och sommar.. bara en allmänt awesome galen kväll! Så grymt kul, dock behöver jag inte gå in på detaljer, fick iallafall en trädkompis, johanna hihih ♥


oskar linnros i augusti med fanny - ååhå, världens bästa oskar! kan inte sluta lyssna på hans musik sen den dagen, han är bäst. punkt slut. hihih, de bästa va att få uppleva det med fanny, som verkligen förstår dedär med kärlek te musik. Grym kväll iallfall, pusss fanny ♥

Kommentarer

fanny

poss <3

16:59:39 / 2011-02-05 - http://komigenfanny.blogg.se/



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se