you had me at hello

tjingelingen! ni anar inte hur trött jag är just nu, haha.. inte sovit jättemycket i helgen precis haha! Tänkte berätta lite om min helg :) I fredes var vi(Lovisa, josse, hanani, jag och fia) nere i stan och käkade på den nya kina/thai resturangen i laholm, mysigt och rätt så okej mat, dock fick vi vänta på maten över 1h nästan.. jaja! sen drog hanani och josse hem och vi andra drog hem till lovisa och tog de lugnt, och jag tvinga dom fixa o trixa lite med mitt hår haha, vi la mobilerna i fönstret för lovisa har sååååå dålig täckning i sitt rum ;) haha! Sen runt 12 drog jag och fia hem till henne och sov, tycker verkligen om er tjejer. Igår vaknade jag och fia vid 11, som vi förövrigt typ alltid gör?! haha konstigt.. aja, sen degade vi hela dagen, kollade på en film one last thing som va rätt bra faktiskt! sen gick vi hem till mej och käka, sen drog vi hem till henne igen och då hade vi eva&adam-marathon haha, så myysigt o kul! Massa barndomsminnen osånt :) kollade hela säsong 1 och alla avsnitt i säsong 2 förutom de sista, så de kollade vi på imorse, då vi också kollade på filmen! Sen drog vi ut fias moppe o körde en tur, den skiljdes vi åt! Nästan lite sorlig nu när vi vatt så länge haha.. Menmen vi ska ses snart igen!!(a)

imorgon ska jag tydligen äta lunch med min faster + kusiner haha, hon skrev nyss till mej på facebook! Mysigt, sen vet jag inte vad jag gör, hänger nog hem till dom en sväng. Så längesen jag hängde där o bara glodde på dom när dom nördar sig vid datan, saknar dom lite skitungarna! Såå ja, så blir de nog hihi!

Men nu får jag gå o duscha, inte duschat sen i fredes.. hah usch! sen ska jag lägga mej o kolla på film hade jag tänkt, tända massa ljus osånt mysigt. Vi hörs lite senare kanske, pusss! :) ♥

Kommentarer

fia

lika aktiva som vanligt jaaao.. !♥

20:16:52 / 2011-02-20



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se